Zijn mijn bestellingen en gegevens nog zichtbaar in de nieuwe account omgeving?
Ja, al je bestellingen, adressen en accountgegevens blijven volledig bewaard. Er verandert niets aan de inhoud van je account, alleen de manier van inloggen is nieuw.
Zie je na het inloggen niet de bestellingen en gegevens staan die je verwachtte? Het kan zijn dat je in het verleden een ander emailadres hebt gebruikt. Log in met dat emailadres. Je kan vanuit dat account eenvoudig je emailadres wijzigen mocht je dat willen.